Muzica un prieten pe viață! 

Muzica nu este un domeniu predictiv al științei, ci un domeniu logic, spiritual, muzica este tot ceea ce facem, este nativă și face parte din noi!

Plimbările, discuțiile și gesturile noastre, întreaga noastră funcționalitate umană se află sub amprenta muzicii!

Lumea se schimbă foarte rapid, chiar în fața ochilor noștri, transformându-se într-o lume digitală!
Noi cu totii, trebuie să ne adaptăm la aceste schimbări, la noua lume și stil de viață, trebuie să ne adaptăm la context și în apoi la conținut, creând Noi Platforme Educaționale!

Profesorul Ilinca la ora de muzică

Trebuie să răspundem instantaneu la circumstante neașteptate, neprevăzute, IMPROVIZÂND!
Toate acțiunile noastre vor avea efect  pe o sferă mai amplă nu doar local, și trebuie să învățăm să fim și să trăim în ARMONIE!
Trebuie să găsim soluții instantanee, rapide pentru provocările pe care le întâlnim fiind CREATIVI , și folosindu-ne de imaginație sfera mai amplă a creativității.
Toate acestea sunt trăsături critice ale viitorului, care conturează personalități libere în exprimare, puternice creând comunități de succes!

Viziunea noastra este conectarea  vietii cu muzica si constientizarea ei!

În perioada prenatală, dinaintea nașterii copilului, muzica reușeste să creeze o legatură cu bebelușul nostru extrem de valoroasă, apoi în anii următori ,o cântăm , o dansăm, o spunem, ne conectăm fizic, emoțional și cognitiv prin educația muzicală pentru copilărie timpurie experimentală. 

Profesorul Ilinca la ora de muzică

Ne aduce mai aproape de învățarea playing based,cea care generează idei, ne conectează spre sinele nostru ,spre nativiatea muzicală prin improvizație, compoziție, armonie și puterea poveștii, creând personalități libere în exprimare, puternice, cu credința că-și pot urma visul, conturând o comunitate de oameni valoroși.
Muzica se adresează tuturor, în orice etapă a vieții te afli, 0-99!

Muzica este fără excepții o parte a ființei noastre umane și schimbă conceptul de viață, viitorul umanității!

Fiecare copil se naște artist, ne naștem ființe muzicale!

Love, Ilinca
www.happymusicmakers.ro

Open chat
Hello 👋
Can we help you?