Despre Happy Music Makers,

A world where everyone plays!

happy music makeres, scoala de muzica Cluj

Happy Music Makers,

Școala de muzică din Cluj-Napoca

Este fondată în anul 2015 de către Ilinca Mureșan, absolventa  a  Academiei de Muzică Gh Dima din Cluj-Napoca, cu specializarea Pedagogie Muzicală și Pian, Simply Music Piano Certified Teacher  si  Simply Music Rhapsody Certified Teacher, cu ambiția de a oferi o nouă viziune pentru educația muzicală din România!

Prezentăm metode inovative pentru educația muzicală a copilariei timpurii, cât și pentru anii urmatori din adolescență și viața adultă, dezvoltând programe de muzică non- tradiționale pentru toate vârstele.

Pornind de la ideea fundamentală că suntem cu toții înzestrați muzical încă de la națtere, ne dorim să încurajăm ca atașamentul pentru muzică să continue toată viața!

Dorim să creăm un mediu muzical liber și deschis unde atât cei foarte mici cât și adolescenții  și persoanele adulte să aibă parte de o experiență muzicală de calitate și pozitivă .

Ne dorim să expunem, să dezvoltăm și să încurajăm atașamentul pentru muzica, pentru toată lumea.

Dorim să stimulăm inteligența, să dezvoltăm creativitateași să încurajăm liberă exprimare în rândul tinerilor, creând astfel personălități puternice și încrezătoare în forțele proprii!

Certificatele noastre

Simply Music Piano Certified Teachers

Simply Music Rapsody Certified Teachers

Cu o experiență de 8 ani,  sute de ore /lecții private și bineînețeles un mediu plăcut Happy Music Makers este locul ideal unde studenții de toate vâstele sunt bineveniți să se alăture și să se bucure!

Open chat
Hello 👋
Can we help you?