Yoga

 pentru copii

Yoga pentru copii este o activitate holistică, multi-senzorială de educație timpurie pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
Activitatea este dinamică, diferită de yoga pentru adulți, cu storytelling & drama, cu jocuri specifice, mișcare, tehnici de respirație, poziții specifice yoga.

Învățăm să ne exprimăm emoțiile și să ne ascultăm.

Beneficii

Fizice

Una dintre cele mai mari beneficii ale practicării yoga pentru copii este dezvoltarea flexibilității lor. Prin întinderea și mișcarea corpului în diferite poziții, copiii vor experimenta o creștere semnificativă a flexibilității.

Emoționale

Prin practicarea pozițiilor de echilibru, copiii vor îmbunătăți coordonarea corpului, vor deveni mai conștienți de propriul lor corp și vor învăța să gestioneze mai bine stresul și anxietatea (relaxarea, exprimarea și ascultarea emoțiilor)

Sociale

Practicarea yoga într-un mediu de grup aduce beneficii suplimentare. Copiii vor avea oportunitatea de a coopera cu alți copii, de a dezvolta abilități importante de  înțelegere și empatie față de cei din jur (conectare cu alții, aparteneța la grup)

Yoga pentru copii Cluj

Mindfulness și concentrare:

Exercițiile de concentrare și tehnicile de respirație  nu numai că îi ajută să se concentreze mai bine la școală, dar și să-și deschidă emoțiile într-un mod sănătos și să câștige încredere în ei înșiși (mindfulness de concentrare pe activitatea pe care o desfășoară, fără extra stimuli)

Abilități motorii:

Lumea yoga pentru copii oferă o posibilitate pentru dezvoltarea mișcării (fine și grosiere), a jocului și a încărcării sufletești .

Creștem frumos împreună!

💖

 

Toate acestea lucrează la un echilibru general al copilului, care îl va ajuta să fie deschis  să își poată exprima dorințele și nevoile dar totodată să își păstreze spiritul de copil cât mai mult timp.

Growing beautifully together!💖

 

 Vă aștept cu drag să practicăm împreună yoga pentru o dezvoltare cât mai armonioasă prin mișcare și joc.

yoga for kids Cluj
Yoga pentru copii cluj

Deoarece metoda yoga pentru copii a apărut în natură, exercițiile si jocurile sunt naturale și simple. Elementele de bază sunt cele ce imită animalele, respectiv serii ale acestora și variantele mai îngreunate.

Fiecare clasă de yoga se desfășoară într-o oră obișnuită: învățăm așezarea, salutul, încălzirea, exerciții de îndoire și întindere.

De asemenea avem:

   • serii de exerciții care ajută la o ținută corectă,
   • mișcări ample care imită animale,
   • exerciții de încrucișare și separare a membrelor,
   • exerciții care ajută la dezvoltarea sistemului nervos,
   • relaxare,
   • exerciții de respirație și de concentrare,
   • jocuri cu mișcări ample,
   • dezvoltarea inteligenței emoționale și încheierea.

 

Happy Music Makers oferă următoarele tarife:

Grupa Yoga pentru copii

________

250 Ron/  lunar

………………………………………………………..

Echipament recomandat:

ținută lejeră,( iegări+ tricou), sticlă de apă

………………………………………………………..

Instructor:  Timea Gaudi

…………………………………………………………

Joi 18.00 – 19.00

 

Open chat
Hello 👋
Can we help you?