Programează online

Descoperă programele noastre și rezervă ACUM cursul dorit

Întrebări  frecvente

Cum pot face o programare?

Pentru o programare detaliată la cursurile de muzică, balet și yoga, te rugăm să folosești sistemul nostru de programări de la Happy Music Makers, Cluj.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez pentru programarea online?

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a folosi sistemul nostru de programare online sunt:

1. Selectează categoria (cursul ) și după caz, lecția prin accesarea butonului VEZI DETALII. Apoi selectează CONTINUE/BOOK NOW

2. Dacă vii singur, lasă numărul de 0 și apasă CONTINUE. În cazul în care ești însoțit de 2 prieteni, adaugă cifra 2.

3. Selectează data primei lecții.

4. Decide dacă dorești să repeți programarea.  

   4.1.  Dacă DA, selectează cum dorești să repeți lecția: săptămânal, la 2 sau la 3 săptămâni, etc. Alege numărul total de orepe care le dorești cu noi. Vei vedea mesajul : <<Lecția programată se repetă la : Fiecare (n) week on (day) de la (data selectată) la ora (ora selecată). Numărul de repetări (n)>>

  4.2. Dacă NU, vei apăsa CONTINUE.

Ultimii pași sunt sumarizarea programării și introducerea datelor tale. Pentru finalizarea programării te rugăm să appeși butonul FINISH. 

Te rugăm să finalizezi cu atenție procesul de programare. Fără apăsarea butonului FINISH, programarea ta va avea șanse mici sau chiar deloc  să fie reținută, iar noi nu vo m știi de intenția ta.

5. Vei fi redirecționat către pasul final.

Ce se va întâmpla după ce voi finaliza procesul de programare online?

După finalizarea procesului de programare vei fi redirecționat către o pagină unde vei afla ultimele detalii extrem de importante.

Unde pot să am acces la toate programările mele?

Acces la toate programările făcute cu privire la cursurile de muzică, balet sau yoga le poți vedea în panoul tău de control. Acces la panou vei avea după finalizarea unei programări online prin sistemul pus la dispoziție din această pagină sau pagina Home a site-ului nostru.

Simpla folosire a unui formular de contact nu presupune  acces la panou de control personal în mod automat.

 

Unde voi primi detalii despre datele de logare în panoul de control?

După finalizarea procesului de programare, vei primi prin email un link special prin care vei putea seta propria parolă și vei putea accesa panoul tău de control. Dorința noastră este să îți oferim full acces la programările tale, astfel să le poți administra mai ușor, chiar și să anulezi o programare din diverse motive.

În caz de pierdere parolă, pe cine pot contacta?

În caz de pierdere parolă te rugăm să folosești sistemul de resetare parolă. Parola ta, din motive de securitate nu este stocată în nici o bază de date.

 

Pentru mai multe detalii îți stăm la dispoziție cu mare drag la telefon 0758380100 sau pe email contact@happymusicmakers.ro 

Open chat
Hello 👋
Can we help you?