Balet pentru copii 

La Happy Music Makers, suntem convinși că lecțiile de balet pentru copii Cluj deschid uși către o multitudine de beneficii remarcabile pentru cei mici.

Baletul nu este doar o formă de dans, este o artă care combină muzica și mișcarea într-o armonie perfectă.

Alături de noi, copilul tău face  primii pași spre o dezvoltare armonioasă

prin balet pentru copii Cluj

balet pentru copii cluj

Baletul este o formă de dans clasic care se remarcă prin eleganța sa. Prin intermediul baletului copiii pot învăța să se exprime prin mișcare, să dezvolte o coordonare impresionantă și să își cultive pasiunea pentru muzică. Baletul pentru copii este o formă de artă care îi ajută pe copii să își descopere grația interioară,  să își dezvolte încrederea în sine și nu numai

Ce va dezvolta copilul prin cursuri de balet de la

Happy Music Makers

Dezvoltare fizică

Baletul contribuie la dezvoltarea fizică a copiilor, ajutându-i să își întărească mușchii, să își îmbunătățească postura și să dobândească o înțelegere mai profundă a corpului .

balet si muzica

Eleganță și grație în mișcare

Baletul îi învață pe copii să se miște cu eleganță și grăție. Aceste calități pot avea un impact profund asupra încrederii în sine și asupra modului în care se prezintă în societate.

Disciplină și concentrare

Prin practicarea baletului, copiii învață disciplina și concentrarea. Această disciplină îi ajută să se descurce mai bine în activități școlare și în alte aspecte ale vieții lor.

Abilități sociale

Participarea la cursurile de balet îi ajută pe copii să dezvolte abilități sociale esențiale. Interacționând cu alți copii, își construiesc prietenii și învață să lucreze în echipă.

Exprimare artistică

 Prin balet, copiii au o modalitate minunată de a se exprima artistic. Dansul le oferă o voce fără cuvinte, permițându-le să își exteriorizeze emoțiile și sentimentele.

muzica balet copii

Creștem frumos împreună!

💖

 

Toate acestea lucrează la un echilibru general al copilului, care îl va ajuta să fie deschis  să își poată exprima dorințele și nevoile dar totodată să își păstreze spiritul de copil cât mai mult timp.

Growing beautifully together!💖

 

 Vă aștept cu drag să practicăm împreună yoga pentru o dezvoltare cât mai armonioasă prin mișcare și joc.

De ce să alegi balet pentru copii Cluj de la Happy Music Makers?

 

La Happy Music Makers, suntem dedicați să oferim copiilor o experiență unică în lumea baletului.

Echipa noastră de instructori profesioniști și pasionați se dedică în totalitate bucuriei și progresului fiecărui elev, asigurându-se că toți copiii se simt valorizați și încurajați să-și atingă întregul potențial.

Ne angajăm să construim un spațiu prietenos și deschis tuturor, unde copiii din toate grupele de vârstă  se vor simți bineveniți și sprijiniți în explorarea și dezvoltarea abilităților lor de balet. La Happy Music Makers, cursurile noastre de balet pentru copii sunt meticulos adaptate pentru a promova nu doar învățarea pașilor de dans, ci și aprecierea profunzimii și eleganței acestui dans clasic.

Oferind o varietate de programe special concepute, Happy Music Makers se remarcă ca alegerea perfectă pentru cursuri de balet pentru copii în Cluj. Prin participarea la cursurile noastre, copiii nu numai că vor descoperi magia baletului, dar vor experimenta și beneficiile considerabile ale acestei arte asupra dezvoltării personale și expresiei creative.”

cursuri balet copii cluj

Instructor calificat

Dane Iuliana

Balerină Opera Romana

Happy Music Makers oferă următoarele tarife:

6-9 ani/9-12 ani/12 ani+

________

250 Ron/ 4 ședințe

………………………………………………………..

Echipament recomandat:

Costum de balet/ body
Iegări și papucei flexibili (cipici balet)
Părul prins sau în coc ( învățăm la Studio)

………………………………………………………..

Luni si Miercuri : 18.00- 19.00

…………………………………………………………

cursuri susținute de instructor calificat

 

 

Open chat
Hello 👋
Can we help you?