Play a story

 

Music Piano/ Improvisation Piano Program,  7 and up…

Improvizația pentru pian nu este ceva rezervat doar geniilor muzicale. Programele noastre bazate pe improvizație vă invită să vă așezați la pian și să cântați chiar acum muzica pe care o purtați în suflet.

Innermusician a creat programe de improvizație la pian care pun în valoare capacitatea fiecăruia dintre noi de a se exprima prin limbajul muzicii.

Vă invităm să explorați propria dumneavoastră capacitate de a vă exprima în mod natural în această limbă universală – și pentru că metoda noastră este extraordinară, nu veți trăi nici o clipă ceea ce se numește trac – emoția de necontrolat care ne cuprinde atunci când auzim cuvântul „improvizație”.

La fiecare lecție, vă vom învăța cum să improvizați într-un mod creativ, efectiv și realizabil imediat. Facem asta folosind motive muzicale sau teme care să vă stârnească imaginația. Asociați punctul de plecare pe care noi vi-l oferim cu o scena dintr-o carte sau dintr-un film și veți avea toată inspirația necesară pentru a crea muzică în stare să stârnească emoție.

Jucați-vă pe toată claviatura de la prima lecție, indiferent dacă ați mai cântat vreodată la pian sau nu. E un joc pe care oricine poate să îl joace, copiii de 4 ani și adulții deopotrivă.

Innermusician consideră că e un privilegiu să facă parte din călătoria dumneavoastră muzicală.

 

Ce ne dorim pentru elevii noștri:

N

Să-și descopere muzicalitatea, ca formă de exprimare a propriei persoane.

N

Să înțeleagă noțiuni de bază ale muzicii, experimentând muzica prin intermediul pianului.

N

Să trăiască satisfacția de a putea cânta la pian.

N

Să se bucure de un mediu optimist, în care să se simtă în siguranță la fiecare oră de curs.

Happy Music Makers oferă următoarele tarife:

Grupa Play a Story, 7 and up

________

400 RON/ lună

………………………………………………………..

Durată:30 min

…………………………………………………………

Materiale incluse

 

 

Open chat
Hello 👋
Can we help you?