Muzica un prieten pe viață! 

Relația cu muzica și studiul unui instrument cum este pianul poate fi una foarte valoroasă, de lungă durată, la fel ca orice relație valoroasă din viața noastră cu suișuri, coborâșuri, platou.

Nici o relație pe termen lung nu va fi fără provocări ocazionale, va exista întotdeauna o schimbare ciclică de la maxime la minime, vârfuri platouri și văi pentru un timp scurt, mediu și lung.

Conștientizat acest aspect, vom știi ca  orice moment de incertitudine, nedeterminare, lipsa de motivație sau deconectare, este temporar și ca va precede momentul de inspirație, motivare, determinare,împlinire ,cred ca unii dintre voi deja au experimentat aceste faze 😊,, si vom reține aceasta dedicare și implicare în relația pe care o clădim cu muzica, un dar atât de valoros pe careîl oferim nouă și copiilor noștrii!

Trăim în cultura abandonului, a renunțării, the quitting culture.  Se renunță foarte ușor atunci când apar obstacolele, și vrem să învățăm copiii să fie consecvenți și puternici, quit proof kids. Să învețe devotamentul , să fie dedicați în viață!

La fel se întâmplă și în muzică și studiul unui instrument.  O săptămână cântăm, următoarea nu, uneori suntem foarte încântați, alteori plictisiți, sau dificil de preluat infomația, dar daca iubim muzica și vrem să ne fie tovarăș de drum lung, dacă vrem să oferim copiilor lecții de viață de angajament și dedicare atunci vom înțelege și legătura muzicii cu arta devotamentului pe termen lung!

Nu contează dacă ești un pianist grozav, bun, mediu, ce este cu adevărat important dacă esti conectat cu muzica, te simti liber când o interpretezi oriunde oricând, la pian sau la orice alt instrument!

Vrem să vă învățăm să cântați la pian, la orice vârstă!

Ne propunem să producem studenți, indiferent de vârstă, care să se așeze și să se bucure cu adevărat de a cânta oricând și oriunde.

Ne dorim ca aceștia să poată cânta piese contemporane, blues, clasice și de acompaniament, să compună și să improvizeze; să aibă o bază de notatie si teorie; să poată învăța singur piese noi și să aibă un repertoriu vast din care sa cante cu placere!

Profesorul Ilinca la ora de muzică

Ne naștem cu toții, ființe muzicale,avem acest dar nativ și este tot ceea ce facem, și face parte din noi!

 

Happy Music Making!

Open chat
Hello 👋
Can we help you?