Programe

[row]

[col span=”1/2″]

[ux_image id=”4786″ link=”https://www.happymusicmakers.ro/simply-music-rhapsody/”]

[/col]

[col span=”1/2″]

Simply Music Rhapsody

Imaginati va adunati in jurul celei mai mari tobe pe care ati vazut o vreodata!
Manute si degetele de copii exploreaza toba intr-o piesa de blues vioi, impreuna cu parintii lor care participa activ la jocul copiilor.
Apoi imaginati-va ca toba se transforma intr-o barca, cu cei mici calatorind la bord.
Radem, chicotim, ne miscam impreuna pe muzica, cantam,’Row row row your boat ‘,iar parintii acompaniaza pe rand melodia la ukulele![section margin=”0px” parallax=”0″ parallax_text=”0″ bg=”4786″ img_width=”50%”]

[/section]

[/col]

[/row]


[row]

[col span=”1/2″]                                                           

Simply Music Piano

Simply Music Piano este remarcabil program pentru pian dezvoltat in Australia de catre genialul Neil More care revolutioneaza educatia muzicala prin metoda sa unica de invatare ‘playing based’.

Această metodă unică  îi ajută pe copii, adolescenți ,adulti si varstnici sa invete sa cante la pian cu usurinta, inca de la primele ore, piese de blues, clasice, contemporane și de acompaniament .

De asemenea ei invata sa compuna , sa improvizeze si sa acompanieze alte partituri, intr-un mod natural, in procesul de invatare.

Programul Simply Music Piano a fost conceput pentru  maximiza șansele ca elevii să dobândească și să rețină muzica pe post de companion pe tot parcursul vieții![section bg=”https://www.happymusicmakers.ro/simply-music-piano/” title=”” padding=”4px” parallax_text=”0″ parallax=”0″ margin=”0px”]

[/section]

[/col]

[col span=”1/2″]

[ux_image id=”4784″ image_size=”full” link=”https://www.happymusicmakers.ro/simply-music-piano/”]

[/col]

[/row][row]

[col span=”1/2″]                                                                       

Play a Story

Improvizaţia pentru pian nu este ceva rezervat doar geniilor muzicale.

Programele noastre bazate pe improvizaţie va invită să vă aşezaţi la pian şi să cântaţi chiar acum muzică pe care o purtaţi în suflet.

Innermusician a creat programe de improvizaţie la pian care pun în valoare capacitatea fiecăruia dintre noi de a se exprima prin limbajul muzicii.

Vă invităm să exploraţi propria dumneavoastră capacitate de a vă exprima în mod natural în această limba universală – şi pentru că metodă noastră este extraordinară, nu veţi trăi nici o clipă ceea ce se numeşte trac – emoţia de necontrolat care ne cuprinde atunci când auzim cuvântul „improvizaţie”.[section bg=”https://imageurl” title=”” padding=”4px” parallax_text=”0″ parallax=”0″ margin=”0px”]

[/section]

[/col]

[col span=”1/2″]

[ux_image id=”4803″ link=”https://www.happymusicmakers.ro/play-a-story/”]

[/col]

[/row]

Open chat
Hello 👋
Can we help you?